Lige nu: Vejr | Tid | Valuta

Tjek også

Ferie og rejser til Dubai

Fra oktober til april er der højsæson for ferie i Dubai - i hvert fald for de fleste danskere. Når temperaturerne går over de 35 grader, er der mange, som synes at det bliver lidt for varmt.

Alle bygninger, shoppingcentre, butikker, restuaranter, hoteller m.v. er nedkølet med aircondition, så det er kun på stranden der kan blive problemer med den sarte nordiske hud og kroppens temperaturregulering. Vesterlandsk tøj passer ikke til de høje temperaturer.

Nogle synes det er for varmt om sommeren, andre elsker de høje temperaturer og holder ferie i Dubai når som helst på året. Og det er nemt at finde rejser og fly til Dubai hele året til fornuftige priser.
Ferie i Dubai

Wild Wadi Water Park Dubai

En ferie i Dubai står øverst på ønskesedlen hos mange solhungrende danskere.

Uanset om du rejser alene, med partner eller med børn, er der rigeligt at opleve på en ferie her.

Mange overvejer om man kan tage børn med til Dubai. Frygt ikke - børn er mere end velkomne, og der er masser af aktiviteter for børn.
Besøg f.eks.

Wild Wadi Water Park
, som er et vildt vandland for de større børn, men også indrettet med børnepools for de mindste.

Stargate, som er en indendørs legepark med rutchebaner, go-carts, biografer, skøjtebaner og legepladser for store og små.

Ferrari World
i Abu Dhabi er en helt ny oplevelsespark, som delvist er finansieret af Ferrari og har bilsport som tema. Her finder du en af verdens hurtigste rutsjebaner med Ferraribiler, som kører op til 240 km/t. Men her er også karruseller, og gocarts for de mindste.